Mustikkainen soijapannacotta resepti

Mustikkainen soijapannacotta
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Pannacotta onnistuu soijatuotteista. Mausta ja koristele haluamillasi marjoilla, soseella tai hillolla.

Ainesosat

Pannacotta:  
4 liivatelehteä
5 dl soija"kermaa"
1 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
Marjakastike:  
150 g mustikoita
100 g tomusokeria
1 rkl vettä
Linkitetyt ruoka-aineet: ruokosokeri, mustikka, vesi, liivate-gelatiini (sika), soijapapu, kookosöljy, rapsiöljy, maltodekstriini, auringonkukkaöljy, E473, E472b, sitruuna, merisuola, luontainen määrittelemätön aromiuute, keinotekoinen aromi

Valmistusohje

Valmistusaika:
Pitkäkestoinen (yli 2h)
Annokset:
6
kpl

1. Laita liivatelehdet kylmään veteen ja anna liota noin 5 minuuttia.

2. Sekoita "kerma", sokeri ja vanilliinisokeri kattilassa. Keitä miedolla lämmöllä muutama minuutti.

3. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja lisää kattilaan. Sekoita hyvin.

4. Kaada pannacotta tarjoiluastioihin. Anna hyytyä yön yli jääkaapissa .

6. Valmista marjakastike. Laita kulhoon marjat, sokeri ja vesi. Sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella. Koristele pannacotta kastikkeella juuri ennen tarjoilua.