
Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Pannacotta onnistuu soijatuotteista. Mausta ja koristele haluamillasi marjoilla, soseella tai hillolla.
Ainesosat
Pannacotta: | |
4 | liivatelehteä |
5 dl | soija"kermaa" |
1 dl | sokeria |
1 tl | vanilliinisokeria |
Marjakastike: | |
150 g | mustikoita |
100 g | tomusokeria |
1 rkl | vettä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokosokeri, mustikka, vesi, liivate-gelatiini (sika), soijapapu, kookosöljy, rapsiöljy, maltodekstriini, auringonkukkaöljy, E473, E472b, sitruuna, merisuola, luontainen määrittelemätön aromiuute, keinotekoinen aromi
Valmistusohje
Valmistusaika:
Pitkäkestoinen (yli 2h)
Annokset:
6
kpl
1. Laita liivatelehdet kylmään veteen ja anna liota noin 5 minuuttia.
2. Sekoita "kerma", sokeri ja vanilliinisokeri kattilassa. Keitä miedolla lämmöllä muutama minuutti.
3. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja lisää kattilaan. Sekoita hyvin.
4. Kaada pannacotta tarjoiluastioihin. Anna hyytyä yön yli jääkaapissa .
6. Valmista marjakastike. Laita kulhoon marjat, sokeri ja vesi. Sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella. Koristele pannacotta kastikkeella juuri ennen tarjoilua.