Mustikka-vadelmapiirakka kookoksella resepti

Mustikka-vadelmapiirakka kookoksella
Makeat piirakat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Herkullinen marjapiirakka maistuu sellaisenaan tai kahvin kanssa. Kun annat piirakan jäähtyä kunnolla ennen leikkaamista, voit leikata piirakan pieniksi suupaloiksi vaikkapa juhlia varten. Voit käyttää täytteeseen myös esimerkiksi herukoita.

Ohjeella tulee pellillinen piirakkaa, josta saat leikattua esimerkiksi 48 pientä palaa (5 cm x 5 cm).

Ainesosat

Pohja:  
2 dl fariinisokeria
7 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
300 g maidotonta margariinia
2 dl kookoskermaa
Täyte:  
300 g pakastemustikoita
200 g pakastevadelmia
5 dl kookoskermaa
4 rkl perunajauhoja
0,5 dl sokeria
Linkitetyt ruoka-aineet: ruokosokeri, siirappi, mustikka, vadelma, maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), E412, E464, E401, E440, E101, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, palmuöljy, kookosöljy, rypsiöljy, vesi, ruokasuola, E471, E472c, E322/auringonkukkalesitiini, keinotekoinen aromi, E160a, kookos

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
48
kpl

1. Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään.

2. Sulata rasva. Sekoita rasva ja kookoskerma kuivien aineiden joukkoon.

3. Vuoraa pelti leivinpaperilla. Painele pohjataikina vuoan pohjalle ja hieman reunoille.

4. Ripottele marjat pohjan päälle.

5. Sekoita kookoskerma, jauhot ja sokeri. Kumoa seos marjojen päälle.

6. Paista 200-asteisen uunin alatasolla n. 40 minuuttia. Anna jäähtyä ennen leikkaamista.