
Puurot
Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Parissa minuutissa valmistuva maissisuurimopuuro (polenta), johon voit lisätä marjoja tai hedelmäpaloja maun mukaan. Jos lisäät valmiiseen puuroon mustikat jäisinä, annos on kylmä välipala.
Ainesosat
8 dl | vettä |
2 dl | maissisuurimoita |
1 tl | suolaa |
1-2 rkl | rypsiöljyä |
2 dl | mustikoita |
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, ruokasuola, mustikka, maissi (vihannes), rypsiöljy
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Kiehauta vesi. Sekoita joukkoon suurimot ja suola. Keitä n. 2 minuuttia koko ajan sekoittaen.
2. Lisää rasva. Ota kattila pois liedeltä.
3. Sekoita joukkoon huoneenlämpöiset tai jäiset mustikat.