Mustikka-maissipuuro resepti

Mustikka-maissipuuro
Puurot
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Parissa minuutissa valmistuva maissisuurimopuuro (polenta), johon voit lisätä marjoja tai hedelmäpaloja maun mukaan. Jos lisäät valmiiseen puuroon mustikat jäisinä, annos on kylmä välipala.

Ainesosat

8 dl vettä
2 dl maissisuurimoita
1 tl suolaa
1-2 rkl rypsiöljyä
2 dl mustikoita
Linkitetyt ruoka-aineet: vesi, ruokasuola, mustikka, maissi (vihannes), rypsiöljy

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Kiehauta vesi. Sekoita joukkoon suurimot ja suola. Keitä n. 2 minuuttia koko ajan sekoittaen.

2. Lisää rasva. Ota kattila pois liedeltä.

3. Sekoita joukkoon huoneenlämpöiset tai jäiset mustikat.