Mustaherukka-vaniljavaahto resepti

Mustaherukka-vaniljavaahto
Jälkiruuat
Suolaiset ja makeat naposteltavat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Marjavaniljavaahto sopii jälkiruoaksi tai brunssille. Raikkaiden mustaherukoiden sijaan voit käyttää myös muita tuoreita tai kotimaisia pakastemarjoja.

Ainesosat

2,5 dl maidotonta vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
0,5 dl tomusokeria
3,5 dl mustaherukoita
Linkitetyt ruoka-aineet: mustaherukka, ruokosokeri, vesi, kaura (vilja), rapsiöljy, kookosöljy, E472b, E472e, vanilja, E415, ruokasuola, E160a

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Sekoita joukkoon sokeri.

2. Jätä muutamia mustaherukoita koristelua varten. Kääntele muut marjat vaniljavaahdon joukkoon.

3. Jaa marjavaahto kulhoihin ja koristele herukoilla.

Vinkki: Jos haluat, että herukat sekoittuvat tasaisesti vaahdon joukkoon, soseuta marjat ja tomusokeri sauvasekoittimella ennen niiden lisäämistä vaahtoon.

Reseptiin liittyviä tuotteita