
Jälkiruuat
Suolaiset ja makeat naposteltavat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Marjavaniljavaahto sopii jälkiruoaksi tai brunssille. Raikkaiden mustaherukoiden sijaan voit käyttää myös muita tuoreita tai kotimaisia pakastemarjoja.
Ainesosat
2,5 dl | maidotonta vaahtoutuvaa vaniljakastiketta |
0,5 dl | tomusokeria |
3,5 dl | mustaherukoita |
Linkitetyt ruoka-aineet:
mustaherukka, ruokosokeri, vesi, kaura (vilja), rapsiöljy, kookosöljy, E472b, E472e, vanilja, E415, ruokasuola, E160a
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Sekoita joukkoon sokeri.
2. Jätä muutamia mustaherukoita koristelua varten. Kääntele muut marjat vaniljavaahdon joukkoon.
3. Jaa marjavaahto kulhoihin ja koristele herukoilla.
Vinkki: Jos haluat, että herukat sekoittuvat tasaisesti vaahdon joukkoon, soseuta marjat ja tomusokeri sauvasekoittimella ennen niiden lisäämistä vaahtoon.