
Makeat piirakat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Helppo pohja monenlaisille piirakoille. Jauhoja voit vaihtaa omaan ruokavalioon sopiviksi.
Ainesosat
0,5 dl | perunajauhoja |
1 dl | kvinoajauhoja |
1 dl | amaranttijauhoja |
0,5 dl | täysjyväriisijauhoja |
1,5 tl | leivinjauhetta |
45 g | maidotonta margariinia |
1 dl | vettä |
Vuokaan: | |
1 rkl | maidotonta margariinia |
2 rkl | amaranttijauhoja |
Linkitetyt ruoka-aineet:
kvinoa, amarantti/revonhäntä, vesi, perunatärkkelys(jauho), riisijauho, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, maissitärkkelys, palmuöljy, kookosöljy, rypsiöljy, ruokasuola, E471, E472c, E322/auringonkukkalesitiini, keinotekoinen aromi, E160a
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
12
kpl
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata rasva.
2. Lisää vesi ja rasva kuiviin aineisiin. Sekoita huolelisesti.
3. Voitele ja jauhota vuoka (halkaisija 30 cm). Painele taikina vuokaan.
4. Esipaista pohjaa 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.
5. Lisää haluamasi täyte. Jatka paistamista, kunnes piirakka on valmis.