Suolaiset ja makeat naposteltavat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Helppo kotitekoinen suklaamuromakeinen muutamasta raaka-aineesta. Anna viilentyä ja kovettua jääkaapissa. Maissihiutaleiden tilalla voit käyttää myös gluteenittomia riisimuroja, kuten reseptikuvassa. Mausta makeisia halutessasi sokerilla tai vanilliinisokerilla.
Ainesosat
200 g | kookosrasvaa |
4 dl | gluteenittomia maissihiutaleita |
5 rkl | tummaa kaakaojauhetta |
Linkitetyt ruoka-aineet:
kookosöljy, maissijauho, merisuola, kaakaojauhe, kaakaovoi
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
30
kpl
1. Sulata kookosrasva kattilassa. Älä anna sen kiehua!
2. Lisää joukkoon murskatut hiutaleet ja kaakaojauhe reippaasti käännellen niin, että kaikki ainekset sekoittuvat hyvin keskenään.
3. Nostele lusikalla lämpimästä seoksesta nokareita makeis- tai pieniin muffinivuokiin.
4. Jäähdytä makeiset kylmässä. Säilytä jääkaapissa.