Makeat pullat ja muffinsit
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Helppo muffiniohje, johon voit vaihdella käyttämiäsi marjoja. Jos käytät pakastemustikoita, lisää ne jäisinä taikinaan ja sekoita varoen, jotta mustikoista ei irtoa väriä taikinaan.
Ainesosat
100 g | maidotonta margariinia |
1 dl | sokeria |
1,5 dl | tattarijauhoa |
1 tl | leivinjauhetta |
1 dl | maissitärkkelystä |
1 dl | vettä tai kivennäisvettä |
2 dl | vadelmia |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokosokeri, vesi, vadelma, rypsiöljy, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, tattari, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, maissitärkkelys
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
12
kpl
1. Vaahdota rasva ja sokeri.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään.
3. Lisää rasva-sokerivaahtoon kuivat aineet ja neste. Sekoita tasaiseksi.
4. Kääntele marjat varoen taikinan joukkoon. Jos käytät pakastevadelmia, voit murustella niitä hieman.
5. Jaa taikina muffinivuokiin. Halutessasi voit asetella muffinivuoat muffinipellin koloihin.
6. Paista 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.