Mansikka-raparperipuuro resepti

Mansikka-raparperipuuro
Puurot

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Kesäinen puuro maistuu sekä aamupalana että välipalana. Voit käyttää mansikoiden sijaan myös muita marjoja.

Ainesosat

1 l vettä
4 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
2 dl raparperipaloja
0,5 dl sokeria
0,5 tl suolaa
4 dl viipaloituja mansikoita
Linkitetyt ruoka-aineet: vesi, raparperi, ruokosokeri, ruokasuola, mansikka, gluteeniton kaura

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Sekoita joukkoon hiutaleet, raparperit, sokeri ja suola. Anna kiehua hiljalleen kannen alla välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.

2. Lisää viipaloidut mansikat, sekoita varovasti ja kuumenna.