Mannapuuro riisijuomalla resepti

Mannapuuro riisijuomalla
Puurot

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tämä mannapuuro keitetään riisijuomaan. Kaupan mannasuurimot on valmistettu yleensä vehnästä.

Tarjoile esimerkiksi tuoremarjojen, pakastemarjojen, hedelmäpalojen tai hillon kera.

Ainesosat

5 dl riisijuomaa
0,75 dl mannasuurimoita (vehnä)
0,25 tl suolaa
Linkitetyt ruoka-aineet: vehnä (vilja), vehnätärkkelys jossa gluteenia yli 100mg/kg, ruokasuola, vesi, riisi (vilja), auringonkukkaöljy, E341, merisuola, E418, E340

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
2
kpl

1. Kiehauta neste kattilassa.

2. Sekoita joukkoon mannasuurimot samalla vispaten.

3. Keitä puuroa hiljalleen n. 10 minuuttia. Sekoita välillä. Mausta puuro suolalla.

Reseptiin liittyviä tuotteita