Mannapuuro kaurajuomalla resepti

Mannapuuro kaurajuomalla
Puurot

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tämä samettinen mannapuuro on keitetty kaurajuomaan. Kaupan mannasuurimot on yleensä tehty vehnästä. Jos ruokavalioosi ei sovi ollenkaan vehnä, valitse gluteenittomat suurimot ja gluteeniton neste.

Tarjoile hillon, marjojen tai hedelmäpalojen kera.

Ainesosat

1 l kaurajuomaa
1,5 dl mannasuurimoita (vehnä)
0,5 tl suolaa
Linkitetyt ruoka-aineet: vehnä (vilja), vehnätärkkelys jossa gluteenia yli 100mg/kg, ruokasuola, vesi, kaura (vilja), sikuri, auringonkukkaöljy, E170, merisuola, E418

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
4
kpl

1. Kiehauta neste kattilassa.

2. Lisää suurimot nesteeseen nopeasti vispaten.

3. Keitä puuroa hiljalleen n. 10 minuuttia. Sekoita välillä. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptiin liittyviä tuotteita