Mango-mansikkamisu resepti

Mango-mansikkamisu
Jälkiruuat
Makeat kakut

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät
Tuotteella on kontaminaatioriski: Maito ja maitotuotteet

Raikas ja näyttävä jälkiruoka, joka on helposti muunneltavissa. Valmista tarjoilua edeltävänä päivänä.

Ainesosat

900 g mangoa
200 g mansikkaa
400 g maidotonta vispi"kermaa" (esim. soijasta)
0,5 dl sokeria
400 g maidotonta "jugurttia" (esim. soijasta)
1 appelsiini
1 rkl sokeria
150 g gluteenittomia kaurakeksejä
Linkitetyt ruoka-aineet: mango, mansikka, ruokosokeri, appelsiini, vesi, soijapapu, kookosöljy, rapsiöljy, maltodekstriini, auringonkukkaöljy, E473, E472b, sitruuna, merisuola, luontainen määrittelemätön aromiuute, E333, E440, E331, E330, keinotekoinen aromi, E306, E304, hapate, gluteeniton kaura, perunatärkkelys(jauho), tapiokatärkkelys, siirappi, vanilliini/vanilliinisokeri, ruokasuola, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E450, E322/auringonkukkalesitiini, E322/rypsilesitiini

Valmistusohje

Valmistusaika:
Pitkäkestoinen (yli 2h)
Annokset:
8
kpl

1. Leikkaa mangot litteän kiven vierestä puolikkaiksi. Kuori palat. Leikkaa puolet mangoista kuutioiksi. Soseuta loput sauvasekoittimella. Puhdista mansikat. Voit jättää siistit kantalehdet paikalleen koristelua varten.

2. Mittaa "kerman" joukkoon sokerit. Vatkaa vaahdoksi. Sekoita "jugurtti" vaahtoon.

3. Purista appelsiinista mehu. Mausta mehu sokerilla. Kostuta keksit mehussa ja laita vuoan pohjalle.

4. Levitä mangosose ja -palat keksien päälle. Levitä päälle kolmasosa "kerma"seoksesta. Lusikoi loppu seos pursotin- tai muovipussiin ja leikkaa pussin kulma auki. Pursota seos jälkiruuan pinnalle. Koristele mansikoilla.