
Jälkiruuat
Makeat kakut
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät
Tuotteella on kontaminaatioriski: Maito ja maitotuotteet
Raikas ja näyttävä jälkiruoka, joka on helposti muunneltavissa. Valmista tarjoilua edeltävänä päivänä.
Ainesosat
900 g | mangoa |
200 g | mansikkaa |
400 g | maidotonta vispi"kermaa" (esim. soijasta) |
0,5 dl | sokeria |
400 g | maidotonta "jugurttia" (esim. soijasta) |
1 | appelsiini |
1 rkl | sokeria |
150 g | gluteenittomia kaurakeksejä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
mango, mansikka, ruokosokeri, appelsiini, vesi, soijapapu, kookosöljy, rapsiöljy, maltodekstriini, auringonkukkaöljy, E473, E472b, sitruuna, merisuola, luontainen määrittelemätön aromiuute, E333, E440, E331, E330, keinotekoinen aromi, E306, E304, hapate, gluteeniton kaura, perunatärkkelys(jauho), tapiokatärkkelys, siirappi, vanilliini/vanilliinisokeri, ruokasuola, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E450, E322/auringonkukkalesitiini, E322/rypsilesitiini
Valmistusohje
Valmistusaika:
Pitkäkestoinen (yli 2h)
Annokset:
8
kpl
1. Leikkaa mangot litteän kiven vierestä puolikkaiksi. Kuori palat. Leikkaa puolet mangoista kuutioiksi. Soseuta loput sauvasekoittimella. Puhdista mansikat. Voit jättää siistit kantalehdet paikalleen koristelua varten.
2. Mittaa "kerman" joukkoon sokerit. Vatkaa vaahdoksi. Sekoita "jugurtti" vaahtoon.
3. Purista appelsiinista mehu. Mausta mehu sokerilla. Kostuta keksit mehussa ja laita vuoan pohjalle.
4. Levitä mangosose ja -palat keksien päälle. Levitä päälle kolmasosa "kerma"seoksesta. Lusikoi loppu seos pursotin- tai muovipussiin ja leikkaa pussin kulma auki. Pursota seos jälkiruuan pinnalle. Koristele mansikoilla.