
Jälkiruuat
Suolaiset ja makeat naposteltavat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Näkkäreistä saa helposti makeita suupaloja. Kokeile tässä reseptissä vinkattuja täytteitä tai kokeile vaikka seuraavia yhdistelmiä: pähkinätön suklaalevite ja kuivatut karpalot tai mansikkahillo ja gluteeniton kaurakeksimuru.
Ainesosat
2 | gluteenitonta näkkileipää |
Täyte 1: | |
2 tl | persikkasosetta |
6 | vehnätöntä salmiakkikarkkia |
Täyte 2: | |
2 tl | juoksevaa hunajaa |
2 tl | nonparelleja (tarkista ainesosat) |
Linkitetyt ruoka-aineet:
persikka/nektariini, riisijauho, kvinoa, ruokosokeri, merisuola, siirappi, perunatärkkelys(jauho), vesi, liivate-gelatiini (nauta), salmiakki, lakritsikasvi, E153, E901, hunaja, polydekstroosi
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
2
kpl
1. Valitse täyte 1 tai täyte 2. Ohjeessa annetut määrät on mitoitettu kahdelle leivälle.
2. Levitä näkkärille persikkasosetta tai hunajaa.
3. Ripottele päälle ruokavalioon sopivia karkkeja tai nonparelleja.
4. Nauti heti.