Puurot
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Vanhanajan makaronivelli maidottomana ja gluteenittomana versiona. Tarjoa lämpimänä esimerkiksi marjojen kera.
Ainesosat
6 dl | kasvijuomaa (esim. riisistä) |
2 dl | gluteenitonta makaronia |
0,25 dl | vettä |
1 rkl | maissitärkkelystä |
ripaus | suolaa |
1 tl | sokeria |
2 tl | maidotonta margariinia |
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, ruokasuola, ruokosokeri, riisi (vilja), auringonkukkaöljy, E341, merisuola, E418, E340, maissi (vihannes), perunatärkkelys(jauho), E471, maissitärkkelys, rypsiöljy, kookosöljy, sheaöljy, luontainen määrittelemätön aromiuute, E160a
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
3
kpl
1. Kiehauta kasvijuoma kattilassa. Lisää makaronit ja keitä kypsiksi (tarkista keittoaika pakkauksesta).
2. Sekoita lasissa vesi ja tärkkelys.
3. Kaada vesi-tärkkelysseos eli suuruste ohuena nauhana kattilaan. Sekoita samalla koko ajan. Kiehauta ja mausta.