Makaronipannu resepti

Makaronipannu
Liha- ja kanaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Helppo ja nopea arkiruoka. Voit lisätä pannulle myös kasviksia, esimerkiksi kirsikkatomaatteja, kesäkurpitsakuutioita tai porkkanaraastetta.

Ainesosat

2 dl gluteenittomia makaroneja
1 tl suolaa
5 dl vettä
1 sipuli
2 broilerinfileetä
2 rkl rypsiöljyä
1 tl basilikaa
ripaus mustapippuria
2 dl maidotonta ruoka"kermaa" (esim. soijasta)
Linkitetyt ruoka-aineet: ruokasuola, vesi, sipuli, kana, basilika, riisi (vilja), maissi (vihannes), perunatärkkelys(jauho), E471, rypsiöljy, mustapippuri, auringonkukkaöljy, soijapapu, ruokosokeri, E473, E415, E407, E412, merisuola, luontainen määrittelemätön aromiuute

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
2
kpl

1. Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta vesi pois.

2. Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele broilerifileet. Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Lisää joukkoon broileri ja mausteet.

3. Lisää pannulle "kerma" ja makaronit. Keitä kasaan muutaman kerran hämmentäen n. 8 minuuttia.

4. Anna ruuan vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Vältä turhaa sekoittamista, etteivät makaronit hajoa.