
Makeat pullat ja muffinsit
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Valmis luumumarmeladi tuo helposti makeutta ja pehmeyttä muffineihin. Kokeile myös muita kiinteitä marmeladeja.
Ainesosat
100 g | maidotonta margariinia |
1 dl | sokeria |
2,5 dl | riisijauhoa |
1 tl | leivinjauhetta |
1 dl | vettä |
60 g | luumumarmeladia |
40 g | laktoositonta vaniljatuorejuustoa |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokosokeri, vesi, luumu, maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, vanilja, rypsiöljy, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, riisijauho, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, maissitärkkelys
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
10
kpl
1. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää joukkoon kuivat aineet ja vesi.
2. Lisää viimeisenä marmeladi ja tuorejuusto.
3. Jaa taikina lusikalla muffinivuokiin. Jos käytössäsi on muffinipelti, asettele vuoat sen koloihin. Näin muffinit paistuvat tasaisen pyöreiksi.
4. Paista 200-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia.