Lohta ja mascarponevaahtoa resepti

Lohta ja mascarponevaahtoa
Kalaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Näillä aineksilla saat lohen kaveriksi hieman erilaista makua. Tarjoa lisänä vielä salaattia.

Alkuperäinen ohje ja kuva: Roberts

Ainesosat

Mascarponevaahto:  
200 g laktoositonta mascarponejuustoa
1 dl tyrnimehua
0,5 tl hienoa merisuolaa
1 tl murskattua rosepippuria
25 g kevätsipulia
Lisäksi:  
1 tl rypsiöljyä
4 lohimedaljonkia
  suolaa
  mustapippuria
Linkitetyt ruoka-aineet: maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, merisuola, rosepippuri, sipuli, lohi, ruokasuola, vesi, tyrni, aprikoosi, omena, sitruuna, E202, kurkuma, rypsiöljy, mustapippuri

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Vaahdota vatkaimella mascarpone ja mehu.

2. Sekoita joukkoon suola ja pippuri.

3. Hienonna sipulit ja sekoita vaahtoon. Nosta jääkaappiin maustumaan.

4. Kuumenna öljyä pannulla keskilämmöllä. Nosta lohimedaljonki pannulle tarjoilupuoli ylöspäin .

5. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista n. 2 minuuttia ja käännä. Mausta toinenkin puoli suolalla ja pippurilla ja paista n. 2 minuuttia.