
Kalaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Näillä aineksilla saat lohen kaveriksi hieman erilaista makua. Tarjoa lisänä vielä salaattia.
Alkuperäinen ohje ja kuva: Roberts
Ainesosat
Mascarponevaahto: | |
200 g | laktoositonta mascarponejuustoa |
1 dl | tyrnimehua |
0,5 tl | hienoa merisuolaa |
1 tl | murskattua rosepippuria |
25 g | kevätsipulia |
Lisäksi: | |
1 tl | rypsiöljyä |
4 | lohimedaljonkia |
suolaa | |
mustapippuria |
Linkitetyt ruoka-aineet:
maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, merisuola, rosepippuri, sipuli, lohi, ruokasuola, vesi, tyrni, aprikoosi, omena, sitruuna, E202, kurkuma, rypsiöljy, mustapippuri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Vaahdota vatkaimella mascarpone ja mehu.
2. Sekoita joukkoon suola ja pippuri.
3. Hienonna sipulit ja sekoita vaahtoon. Nosta jääkaappiin maustumaan.
4. Kuumenna öljyä pannulla keskilämmöllä. Nosta lohimedaljonki pannulle tarjoilupuoli ylöspäin .
5. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista n. 2 minuuttia ja käännä. Mausta toinenkin puoli suolalla ja pippurilla ja paista n. 2 minuuttia.