
Kalaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Lohitikut sopivat grilliin, mutta voit valmistaa ne myös uunissa. Tarjoile ruokavalioon sopivan kastikkeen kanssa.
Ohje: Raisio
Ainesosat
1 dl | rypsiöljyä |
2 rkl | vehnätöntä soijakastiketta |
0,5 tl | sitruunapippuria |
1 kg | lohifileetä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
lohi, rypsiöljy, vesi, soijapapu, ruokasuola, mustapippuri, ruokosokeri, sipuli, E330, sitruuna, E551
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
8
kpl
1. Sekoita öljy, soijakastike ja pippuri kulhossa.
2. Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa kala 2-3 sentin levyisiksi suikaleiksi.
3. Nosta kalasuikaleet kulhoon. Anna marinoitua kylmässä puoli tuntia. Kääntele suikaleita muutaman kerran marinoinnin aikana.
4. Pujota kaksi varrastikkua jokaiseen kalasuikaleeseen. Grillaa lohitikkuja n. 5 minuuttia molemmin puolin.
Jos käytät puisia varrastikkuja, liota ne kylmässä vedessä ennen kalan pujottamista.