
Salaatit
Kalaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Maukas ruoka härkäpaputattaripastasta. Härkäpapu tuo pastaan proteiinia ja tietysti myös makua. Lohen tilalla voi käyttää esimerkiksi paistettua pekonia.
Ainesosat
5 dl | gluteenitonta härkäpaputattaripastaa |
suolaa pastan keitinveteen | |
Kastike: | |
2 rkl | sinappia |
1 rkl | viinietikkaa (esim. omenaviinietikkaa) |
3 rkl | öljyä |
vajaa 1 rkl | juoksevaa hunajaa |
ripaus | mustapippuria |
Lisäksi: | |
150 g | savulohta |
100 g | paprikaa |
100 g | omenaa |
200 g | pakastemaissia |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokasuola, sinappi/sinapinsiemen, lohi, paprika (vihannes), omena, maissi (vihannes), tattari, härkäpapu, etikka, E223, rypsiöljy, hunaja, mustapippuri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Pitkäkestoinen (yli 2h)
Annokset:
4
kpl
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan väljässä suolalla maustetussa vedessä. Huuhtele sitten heti kylmällä vedellä.
2. Sekoita kastikeainekset ja lisää kastike hieman jäähtyneen pastan joukkoon. Anna vetäytyä jääkaapissa yön yli.
3. Suikaloi savulohi. Pilko paprika ja omena kuutioiksi. Sulata maissi. Lisää raaka-aineet varovasti sekoittaen pastan joukkoon.