
Liha- ja kanaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Valitse omaan ruokavalioon sopiva pasta ja sen kaveriksi kypsennettyä lihaa, kanaa, kalaa tai kasviproteiinia. Voit lisätä mukaan myös kasviksia ja mausteita. Laita kaikki samaan astiaan ja työnnä uuniin. Helppoa ja juuri itselle sopivaa!
Ohje: Juliana Hulkkonen
Ainesosat
2 l | vettä |
8 dl | gluteenitonta makaronia |
0,5 tl | suolaa |
1 | sipuli |
700 g | naudan jauhelihaa |
0,25 tl | mustapippuria |
0,5 tl | paprikajauhetta |
0,25 tl | valkopippuria |
0,5 tl | oreganoa |
0,5 tl | suolaa |
3 dl | maidotonta "kermaa" (esim. soijasta) |
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, ruokasuola, sipuli, nauta/härkä, paprikajauhe, valkopippuri, oregano, riisi (vilja), maissi (vihannes), perunatärkkelys(jauho), E471, mustapippuri, auringonkukkaöljy, soijapapu, ruokosokeri, E473, E415, E407, E412, merisuola, luontainen määrittelemätön aromiuute
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
8
kpl
1. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää makaronit ja suola sekaan. Keitä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois.
2. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha ja sipuli pannulla. Lisää mausteet.
3. Laita kaikki ainekset uunivuokaan. Kaada "kerma" päälle.
4. Paista 200-asteisessa uunissa n. 25 minuuttia.