
Liha- ja kanaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Erilaiset wokit ovat helppoja ja nopeita arkiruokia. Nakkien sijaan voit kokeille paistettua jauhelihaa tai esikeitettyjä papuja tai linssejä. Tarjoa wokki esimerkiksi ruokavalioon sopivan kastikkeen kanssa.
Ainesosat
100 g | lehtikaalia |
400 g | gluteenitonta pastaa |
20 | nakkia |
1 | sipuli |
1 | valkosipulinkynsi |
2 tl | öljyä |
0,75 tl | suolaa |
1 tl | yrttiseosta |
0,5 tl | mustapippuria |
Linkitetyt ruoka-aineet:
lehtikaali, sipuli, valkosipuli, ruokasuola, kikherne, sika, vesi, E450, E316, rypsiöljy, persilja, basilika, rakuuna, timjami, oregano, minttu, mustapippuri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
8
kpl
1. Huuhtele lehtikaali ja kuivaa pyyhkeen välissä. Leikkaa lehtien keskellä oleva lehtiruoti pois. Pilko lehdet pienemmiksi.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitinvesi pois.
3. Pilko nakit ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipulit.
4. Lämmitä pannulla öljyä.
5. Lisää nakkipalat ja sipulit ja ruskista hieman. Lisää lehtikaalipalat ja sekoita. Kuumenna kunnes lehtikaalit hieman pehmenevät.
6. Lisää keitetty pasta pannulle. Mausta.