
Suolaiset välipalat
Suolaiset ja makeat naposteltavat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Lämpimät voileivät ovat klassikkovälipala. Tiesitkö, että ne onnistuvat myös näkkileivistä? Täytteitä voi vaihdella ruokakaapin sisällön mukaan. Kokeile esimerkiksi leikkelettä, suolakurkkuviipaleita, tuoretta tomaattia, oliiveja tai ananasta.
Ainesosat
2 | gluteenitonta näkkileipää |
Täyte 1: | |
2 tl | sinappia (tarkista ainesosat) |
2 rkl | maidotonta "juusto"raastetta |
Täyte 2: | |
2 tl | ketsuppia (tarkista ainesosat) |
2 rkl | maidotonta "juusto"raastetta |
Linkitetyt ruoka-aineet:
sinappi/sinapinsiemen, tomaatti, riisijauho, kvinoa, ruokosokeri, merisuola, vesi, härkäpapu, kookosöljy, rapsiöljy, ruokasuola, E407, glukoosi, E508/kaliumkloridi, E509, E202, hapate
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
2
kpl
1. Valitse täyte 1 tai täyte 2. Ohjeessa annetut määrät on mitoitettu kahdelle leivälle.
2. Levitä näkkärille sinappia tai ketsuppia.
3. Ripottele päälle maidotonta "juustoa". Voit maustaa leivät basilikalla.
4. Kuumenna leipiä mikroaaltouunissa 30-60 sekuntia, kunnes "juusto" on sulanut.
5. Nauti heti.