Lämpimät leivät näkkäristä resepti

Lämpimät leivät näkkäristä
Suolaiset välipalat
Suolaiset ja makeat naposteltavat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Lämpimät voileivät ovat klassikkovälipala. Tiesitkö, että ne onnistuvat myös näkkileivistä? Täytteitä voi vaihdella ruokakaapin sisällön mukaan. Kokeile esimerkiksi leikkelettä, suolakurkkuviipaleita, tuoretta tomaattia, oliiveja tai ananasta.

Ainesosat

2 gluteenitonta näkkileipää
Täyte 1:  
2 tl sinappia (tarkista ainesosat)
2 rkl maidotonta "juusto"raastetta
Täyte 2:  
2 tl ketsuppia (tarkista ainesosat)
2 rkl maidotonta "juusto"raastetta
Linkitetyt ruoka-aineet: sinappi/sinapinsiemen, tomaatti, riisijauho, kvinoa, ruokosokeri, merisuola, vesi, kookosöljy, perunatärkkelys(jauho), härkäpapu, luontainen määrittelemätön aromiuute, E200, E160a, maissitärkkelys

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
2
kpl

1. Valitse täyte 1 tai täyte 2. Ohjeessa annetut määrät on mitoitettu kahdelle leivälle.

2. Levitä näkkärille sinappia tai ketsuppia.

3. Ripottele päälle maidotonta "juustoa". Voit maustaa leivät basilikalla.

4. Kuumenna leipiä mikroaaltouunissa 30-60 sekuntia, kunnes "juusto" on sulanut.

5. Nauti heti.