Lämmin voileipä mikrossa resepti

Lämmin voileipä mikrossa
Suolaiset leivät
Suolaiset välipalat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Kananmuna ja kananmunatuotteet

Lämmin voileipä on hyvä väli- tai iltapala. Koululaiselle sen voi valmistaa jääkaappiin valmiiksi ja hän osaa sen lämmittää mikrossa itselleen. 

Hyödynnä hävikki! Edellispäivän jauheliha maistuu mainiosti leivän päällä. Valitse täytteet ruokavalion tai makumieltymyksien mukaan.

Tähän reseptiin on linkitetty gluteeniton leipä, jossa on gluteenitonta vehnätärkkelystä. Siksi resepti ei ole kokonaan vehnätön. Valitse omaan ruokavalioosi sopiva leipä.

Ainesosat

2 ruokavalioon sopivaa leipäsiivua
2 rkl ketsuppia tai sinappia
0,5 dl kinkkusuikaleita
2 tomaattisiivua
2 suolakurkkusiivua
4 rkl maidotonta "juusto"raastetta
Linkitetyt ruoka-aineet: tomaatti, sinappi/sinapinsiemen, kurkku, etikka, vehnätärkkelys jossa gluteenia enintään 20mg/kg, vesi, auringonkukka/siemenet, tattari, pellavansiemen, gluteeniton ohratärkkelys, E466, E412, E415, hiiva, sokerijuurikaskuitu, psylliumsiemen, maltodekstriini, rapsiöljy, maissitärkkelys, siirappi, E322/rapsilesitiini, E471, ruokasuola, luontainen määrittelemätön aromiuute, sika, polydekstroosi, E451, E452, E407a, E316, E250, kookosöljy, perunatärkkelys(jauho), härkäpapu, merisuola, E200, E160a

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
1
kpl

1. Voitele leipä ketsupilla tai sinapilla oman maun mukaan.

2. Laita leivälle täytteet ja lopuksi "juusto".

3. Lämmitä leipiä mikrossa noin 1 minuutti, kunnes "juusto" on sulanut.