
Salaatit
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Ole tarkkana, kun ostat kuskusia. Monesti se on tehty vehnästä. Tässä on käytetty gluteenitonta kuskusia ja siihen on yhdistetty vihanneksia.
Ainesosat
1 | punasipuli |
2 rkl | aurinkokuivattujen tomaattien öljyä |
10 | aurinkokuivattuja tomaattipaloja |
2 dl | gluteenitonta kuskusta |
2 dl | vettä |
1 | keskikokoinen paprika |
1 | keskikokoinen kesäkurpitsa |
Linkitetyt ruoka-aineet:
sipuli, oliiviöljy, tomaatti, vesi, paprika (vihannes), kesäkurpitsa, maissijauho, riisijauho
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Silppua punasipuli hienoksi ja kuullota sitä pari minuuttia paistinpannulla aurinkokuivattujen tomaattien öljyssä. Lisää joukkoon silputut aurinkokuivatut tomaatit.
2. Lisää joukkoon ruokavalioon sopiva kuskus ja vesi. Kiehauta ja siirrä pannu pois levyltä. Anna seoksen imeytyä kannen alla muutama minuutti.
3. Suikaloi paprika ja paloittele kesäkurpitsa. Kasaa salaatti lautasille ja tarjoa lämpimänä. Tai anna ainesten jäähtyä ja syö kylmänä.