Kuorrutetut broilerileikkeet resepti

Kuorrutetut broilerileikkeet
Liha- ja kanaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Soija ja soijatuotteet

Riisikakuista saa maistuvan kuorrutteen broilerille. Jos käytät valmiiksi maustettuja broilerileikkeitä, jätä suola ja mustapippuri pois.

Ohje: Johanna Alatalo

Ainesosat

4-6 kpl ohuita maustamattomia broilerileikkeitä
0,5-1 tl suolaa
0,5 tl rouhittua mustapippuria
2 riisikakkua
2 dl maidotonta "juusto"raastetta
1 rkl tuoretta ruohosipulia
1 rkl tuoretta persiljaa
2 dl maidotonta ruoka"kermaa" (esim. gluteenittomasta kaurasta)
Linkitetyt ruoka-aineet: kana, ruokasuola, ruohosipuli, persilja, mustapippuri, riisi (vilja), vesi, kookosöljy, perunatärkkelys(jauho), härkäpapu, merisuola, luontainen määrittelemätön aromiuute, E200, E160a, maissitärkkelys, gluteeniton kaura, rypsiöljy, E1442, E472e, E331, E330, E415, E412

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
4
kpl

1. Lado broilerileikkeet vierekkäin uunivuoan pohjalle. Ripottele pinnalle vähän suolaa ja mustapippuria.

2. Hienonna riisikakut yleiskoneessa tai käsin pieniksi murusiksi. Sekoita murut "juusto"raasteeseen ja lusikoi broilerileikkeiden päälle.

3. Paista 225-asteisessa uunissa 5-10 min, kunnes "juusto" on vähän sulanut.

4. Hienonna ruohosipuli ja persilja. Sekoita yrtit "kerman" joukkoon ja kaada seos uunivuokaan. Paista vielä 10-15 minuuttia, kunnes kuorrutus on saanut väriä.