Kookos-helmipuuro resepti

Kookos-helmipuuro
Puurot
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Kookos-helmipuuro on raikas ja helppo jälkiruoka. Helmisuurimot turpoavat keitettäessä pieniksi pehmeiksi helmiksi. Vaihtele käyttämiäsi säilykehedelmiä, niin saat joka kerta erilaisen puuron.

Ainesosat

4 dl kookosmaitoa
4 dl vettä
3 dl perunasuurimoita
4 rkl sokeria
ripaus suolaa
1 purkki (410g/230g) säilykepäärynää
Linkitetyt ruoka-aineet: vesi, ruokosokeri, ruokasuola, päärynä, kookos, perunatärkkelys(jauho), E330

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
6
kpl

1. Ravistele kookosmaitopurkkia. Kaada sisältö kattilaan. Huuhtele purkki vedellä ja kaada neste kattilaan.

2. Kiehauta, lisää joukkoon suurimot ja keitä miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia. Sekoita välillä.

3. Lisää sokeri, suola ja pieniksi paloitellut säilykehedelmät liemineen.

4. Jäähdytä hieman. Tarjoa haaleana.