
Kastikkeet
Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Hilloa on helppo tehdä itse. Käytä sinulle sopivia ja mieluisia marjoja ja hedelmiä.
Ainesosat
200 g | kirsikoita |
2 dl | raparperin paloja |
125 g | hillosokeria (tarkista ainesosaluettelo) |
0,5 tl | vanilliinisokeria |
1,5 rkl | vettä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
kirsikka, raparperi, ruokosokeri, pektiini, sitruunahappo, kaliumsorbaatti, auringonkukkaöljy, vesi, keinotekoinen aromi
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
1
kpl
1. Pilko kirsikat pieniksi paloiksi. Kuori raparperi ja pilko se palasiksi.
2. Laita kaikki ainekset kattilaan ja kiehuta matalalla lämmöllä 15-20 minuuttia.
3. Kun kirsikat ovat pehmenneet ja raparperin rakenne hajonnut, ota liedeltä. Anna jäähtyä.