Kirsikka-raparperihillo resepti

Kirsikka-raparperihillo
Kastikkeet
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Hilloa on helppo tehdä itse. Käytä sinulle sopivia ja mieluisia marjoja ja hedelmiä.

Ainesosat

200 g kirsikoita
2 dl raparperin paloja
125 g hillosokeria (tarkista ainesosaluettelo)
0,5 tl vanilliinisokeria
1,5 rkl vettä
Linkitetyt ruoka-aineet: kirsikka, raparperi, ruokosokeri, pektiini, sitruunahappo, kaliumsorbaatti, auringonkukkaöljy, vesi, keinotekoinen aromi

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
1
kpl

1. Pilko kirsikat pieniksi paloiksi. Kuori raparperi ja pilko se palasiksi. 

2. Laita kaikki ainekset kattilaan ja kiehuta matalalla lämmöllä 15-20 minuuttia.

3. Kun kirsikat ovat pehmenneet ja raparperin rakenne hajonnut, ota liedeltä. Anna jäähtyä.

Reseptiin liittyviä tuotteita