
Liha- ja kanaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tuotteella on kontaminaatioriski: Rikkidioksidi ja sulfiitti
Makaronilaatikko on helppo tehdä. Käytä ruokavalioon sopivaa pastaa ja mieluista lihaa, kanaa, kalaa tai vaikka kasviproteiinia. Mausta kasviksilla ja mausteilla. Saat maidottoman version, kun vaihdat sulatejuusto-vesiseoksen tilalle ruokavalioosi sopivaa kasvikermavalmistetta.
Ainesosat
200 g | gluteenitonta pastaa |
120 g | kinkkusuikaleita |
1 | sipuli |
20 g | purjosipulia |
0,5 tl | suolaa |
200 g | laktoositonta sulatejuustoa |
5,5 dl | vettä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
sipuli, purjo, ruokasuola, maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, vesi, riisi (vilja), maissi (vihannes), perunatärkkelys(jauho), E471, sika, polydekstroosi, luontaisen kaltainen aromi, valkosipuli, cayennepippuri, mustapippuri, timjami, E451, E407a, E300, rypsiöljy
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
4
kpl
1. Levitä puolet kypsentämättömistä pastoista vuokaan (vetoisuus 1,5 litraa).
2. Lisää vuokaan pienitty kinkku, silputtu sipuli, suikaloitu purjo ja suola. Levitä päälle loput makaronit.
3. Sulata juusto kuumaan veteen ja kaada vuokaan. Pastan tulee peittyä.
4. Paista 200-asteisessa uunissa n. 45 minuuttia.