Kinkkumakaronilaatikko resepti

Kinkkumakaronilaatikko
Liha- ja kanaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Rikkidioksidi ja sulfiitti

Makaronilaatikko on helppo tehdä. Käytä ruokavalioon sopivaa pastaa ja mieluista lihaa, kanaa, kalaa tai vaikka kasviproteiinia. Mausta kasviksilla ja mausteilla. Saat maidottoman version, kun vaihdat sulatejuusto-vesiseoksen tilalle ruokavalioosi sopivaa kasvikermavalmistetta.

Ainesosat

200 g gluteenitonta pastaa
120 g kinkkusuikaleita
1 sipuli
20 g purjosipulia
0,5 tl suolaa
200 g laktoositonta sulatejuustoa
5,5 dl vettä
Linkitetyt ruoka-aineet: sipuli, purjo, ruokasuola, maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, vesi, riisi (vilja), maissi (vihannes), perunatärkkelys(jauho), E471, sika, polydekstroosi, luontaisen kaltainen aromi, valkosipuli, cayennepippuri, mustapippuri, timjami, E451, E407a, E300, rypsiöljy

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
4
kpl

1. Levitä puolet kypsentämättömistä pastoista vuokaan (vetoisuus 1,5 litraa).

2. Lisää vuokaan pienitty kinkku, silputtu sipuli, suikaloitu purjo ja suola. Levitä päälle loput makaronit.

3. Sulata juusto kuumaan veteen ja kaada vuokaan. Pastan tulee peittyä.

4. Paista 200-asteisessa uunissa n. 45 minuuttia.