
Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Paista herkullisia kikhernepannukakkuja kerralla iso määrä ja pakasta osa. Tarjoa pannukakut esimerkiksi tuoreiden marjojen ja ruokavalioon sopivan vispautuvan valmisteen kanssa.
Ohje: Risenta
Ainesosat
2 dl | kikhernejauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
0,5 tl | suolaa |
0,5 tl | kanelia |
0,5 tl | kardemummaa |
1 | banaani |
2 dl | kasvijuomaa (esim. riisistä) |
1 rkl | vaahterasiirappia |
Paistamiseen: | rypsiöljyä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokasuola, kaneli, kardemumma, banaani, siirappi, kikherne, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, maissitärkkelys, vesi, riisi (vilja), auringonkukkaöljy, E341, merisuola, E418, E340, rypsiöljy
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
12
kpl
1. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
2. Pilko banaani tehosekoittimeen. Lisää neste ja siirappi. Sekoita tasaiseksi.
3. Kaada seos kuivien aineiden joukkoon ja sekoita hyvin. Jos taikina tuntuu liian paksulta, lisää kasvijuomaa vähän kerrallaan.
4. Kuumenna öljyä lettupannulla tai paistinpannulla. Paista pienet pannukakut molemmin puolin miedolla lämmöllä.