
Kasvisruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Kerroksellinen paistos lämmittää vaikka ulkoilun jälkeen. Voit vaihdella porkkanan ja palsternakan tilalla muitakin juureksia.
Ainesosat
1 | sipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
2 | porkkanaa |
1 | palsternakka |
1 rkl | öljyä |
1 purkki (400/240g) | esikeitettyjä kikherneitä |
3 dl | vettä |
0,5 tl | mustapippuria |
1 tl | suolaa |
1 tl | timjamia |
70 g | tomaattisosetta |
6 dl (600 g) | bataattisosetta |
1 tl | suolaa bataattisoseeseen |
Linkitetyt ruoka-aineet:
sipuli, valkosipuli, porkkana, palsternakka, vesi, ruokasuola, timjami, tomaatti, bataatti, rypsiöljy, kikherne, merisuola, mustapippuri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
4
kpl
1. Kuori ja pilko sipulit. Kuori, huuhtele ja raasta porkkanat ja palsternakka.
2. Kuullota kasviksia öljyssä. Lisää valutetut kikherneet, vesi ja mausteet. Hauduta 10 minuuttia.
3. Lisää tomaattisose ja sekoita.
4. Kaada kastike vuokaan. Levitä päälle suolalla maustettu bataattisose.
5. Paista 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia.