Kiinankaalitacot resepti

Kiinankaalitacot
Kasvisruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Kokeile tacokuorien sijasta vaihteeksi kiinankaalin lehtiä. Täytteet voit valita oman mielesi mukaan tai kokeilla tässä reseptissä annettuja vaihtoehtoja. Täytä kiinankaalin lehdet vasta juuri ennen tarjoilua, jotta lehdet pysyvät rapeina.

Ainesosat

Kasvistäyte:  
1 paprika
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 tl öljyä
Tomaattikastike:  
250 g tomaattimurskaa
50 g aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
0,5 tl sokeria
0,25 tl suolaa
1 tl oreganoa
ripaus chiliä
Lisäksi:  
200 g riisinuudelia
8 lehteä kiinankaalia
150 g hummusta
Linkitetyt ruoka-aineet: paprika (vihannes), sipuli, valkosipuli, tomaatti, ruokosokeri, ruokasuola, oregano, chili, riisi (vilja), kiinankaali, rypsiöljy, kikherne, vesi, seesami, rapsiöljy, E330, E202

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Valmista kasvistäyte. Pese ja pilko paprika. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota kasviksia öljyssä viisi minuuttia.

2. Valmista tomaattikastike. Laita kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna.

3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

4. Kokot tacot. Huuhtele kiinankaali ja irrota siitä kahdeksan lehteä tacokuoriksi. Täytä nuudelilla, kasvistäytteellä, tomaattikastikkeella ja hummuksella. Nauti heti.