Kiinalainen pannu resepti

Kiinalainen pannu
Liha- ja kanaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Kanan kanssa sopivat monet eri kasvikset, esimerkiksi porkkana, kukkakaali, parsakaali, sipuli, kaali, kesäkurpitsa ja maissi. Vaihtele niitä maun ja ruokavalion mukaan. Kookosmaidon sijaan voit käyttää myös muuta kasvipohjaista valmistetta tai kermaa, jos se sopii ruokavalioosi.

Ainesosat

1 rkl rypsiöljyä
300 g maustamattomia broilerisuikaleita
300 g porkkana-kukkakaali-parsakaalisekoitusta
2 ananasrengasta pieninä paloina
200 g kookosmaitoa
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
1 tl fariinisokeria
1 tl yrttimaustetta
Linkitetyt ruoka-aineet: kana, porkkana, kukkakaali, parsakaali, ananas, ruokasuola, siirappi, ruokosokeri, rypsiöljy, kookos, vesi, mustapippuri, persilja, basilika, rakuuna, timjami, oregano, minttu

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Kuumenna öljy pannulla. Ruskista broilerisuikaleet.

2. Lisää joukkoon pakastekasvikset tai suikaloidut tuoreet kasvikset. Hauduta kasvikset melkein kypsiksi.

3. Lisää ananas ja kookosmaito. Kiehauta. Mausta.

4. Tarjoa sellaisenaan tai esimerkiksi keitetyn riisin kanssa.