Kettuvälipalaleipä resepti

Kettuvälipalaleipä
Suolaiset leivät
Suolaiset välipalat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Kasvisten asettelulla voi tuoda hauskuutta välipalahetkeen. Käytä ruokavalioon sopivaa leipää.

Ainesosat

1 ruokavalioon sopiva leipä
1 tl maidotonta margariinia
2 viipaletta kurkkua
2 tummaa viinirypälettä
pieni pala porkkanaa
Linkitetyt ruoka-aineet: kurkku, viinirypäle/rusina, porkkana, rypsiöljy, vesi, kookosöljy, sheaöljy, ruokasuola, luontainen määrittelemätön aromiuute

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
1
kpl

1. Jos käyttämäsi leivän pystyy halkaisemaan, halkaise se. Levitä väliin margariinia. Margariinin voi levittää myös leivän pinnalle.

2. Leikkaa leivän alalaidasta kaarevat palat pois, jolloin muodostuu "ketun kuono".

3. Pese kasvikset. Aseta kurkkuviipaleet ja puolitettu viinirypäle "ketun silmiksi". Puolita viinirypäle myös "kuonon" päähän. Leikkaa porkkanasta "korvat".