
Kastikkeet
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät
Kuullotettu valkosipuli tuo makua tähän pirteän vihreään kesäkurpitsatahnaan. Tahna maistuu lihan tai kalan kanssa. Voit myös käyttää sitä dippinä sipseille tai levittää leivän päälle. Käytä ruokavalioon sopivaa jugurtti- tai ranskankermavalmistetta. Niitä valmistetaan esimerkiksi soijasta, (gluteenittomasta) kaurasta ja kookoksesta.
Ainesosat
1 (n. 400 g) | kesäkurpitsa |
1 | valkosipulinkynsi |
1 rkl | oliiviöljyä |
1 rkl | tuoretta persiljaa |
1 dl | maidotonta maustamatonta "jugurttia" (esim. soijasta) |
0,25 tl | mustapippuria |
0,25-0,5 tl | suolaa |
Linkitetyt ruoka-aineet:
kesäkurpitsa, valkosipuli, oliiviöljy, persilja, ruokasuola, vesi, soijapapu, E440, E333, E331, E330, keinotekoinen aromi, luontainen määrittelemätön aromiuute, E306, E304, merisuola, hapate, mustapippuri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Annokset:
6
kpl
1. Pese ja paloittele kesäkurpitsa. Kuori ja hienonna valkosipuli.
2. Siirrä kesäkurpitsapalat ja valkosipuli kattilaan. Lisää öljy. Kuumenna ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla 15 minuuttia. Siirrä kattila pois kuumalta levyltä.
3. Lisää kattilaan persilja, "jugurtti", pippuri ja suola. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi. Siirrä tarjoiluastiaan ja nosta jääkaappiin tekeytymään.