
Jälkiruuat
Makeat kakut
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Maidottomaan ruokavalioon sopiva kermavaahdon korvike täytekakun väliin tai lettujen kanssa. Tehosekoittimella saat täytteestä sileää.
Ohjeesta tulee n. 2 dl. Halutessasi voit lisätä jäähtyneeseen tuotteeseen esim. ananaslientä tai sitruunanmehua, jolloin tuotteesta tulee raikkaampi.
Ainesosat
1 dl | maidotonta "kermaa" (esim. kookoksesta) |
2 rkl | riisijauhoja |
140 g | ananasmurskaa |
1 tl | sokeria |
Linkitetyt ruoka-aineet:
kookos, kookosöljy, ananas, ruokosokeri, riisijauho
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
1
kpl
1. Kaada neste pieneen kattilaan. Lisää 2 rkl ruokavalioon sopivia jauhoja. Keitä noin minuutti vispilällä sekoittaen.
2. Valuta ananasmurskasta ylimääräinen liemi pois.
3. Lisää ananasmurska kattilaan. Keitä n. 4 minuuttia koko ajan sekoittaen. Mausta sokerilla.