Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Ohukaiset maistuvat sekä suolaisilla että makeilla täytteillä. Kokeile suolaisina täytteinä esimerkiksi jauhelihaa, rucolaa ja oliiveja. Makeiksi täytteiksi sopivat esimerkiksi hillot, marjat ja siirappi.
Ainesosat
2,5 dl | gluteenittomia täysjyväkaurajauhoja |
5 dl | kasvijuomaa (esim. gluteenittomasta kaurasta) |
0,5 tl | suolaa |
2 | kananmunaa |
0,25 dl | rypsiöljyä |
Paistamiseen: | rypsiöljyä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokasuola, kananmuna, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), gluteeniton kaura, vesi, rapsiöljy, E340, E418, E101, rypsiöljy
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
6
kpl
1. Vatkaa jauhot ja neste kulhossa. Lisää suola. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.
2. Lisää munat ja öljy. Sekoita.
3. Paista letut rasvassa molemmin puolin. Voit käyttää lettupannua tai paistinpannua.