Kaurakierteet resepti

kaurakierteet
Makeat pullat ja muffinsit

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Sunnuntaiaamun kaurapuuro voisi näyttää vaikka tältä.

Ainesosat

1 banaani
3 rkl rypsiöljyä
3 rkl siirappia
4 dl gluteenittomia kaurajauhoja
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
Täyte:  
1-2 rkl rypsiöljyä
0,5 rkl kanelia (voi jättää myös pois)
1-2 rkl sokeria
Linkitetyt ruoka-aineet: banaani, siirappi, ruokasuola, kaneli, ruokosokeri, rypsiöljy, gluteeniton kaura, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, maissitärkkelys

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
10
kpl

1. Soseuta banaani haarukalla.

2. Lisää joukkoon öljy ja siirappi. 

3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää banaaniseoksen joukkoon.

4. Levitä pöydälle hiukan jo käyttämiäsi jauhoja. Taputtele tai kaulitse taikina tasaiseksi levyksi.

5. Levitä taikinalevyn päälle öljyä ja mausteita. Kääri rullalle ja leikkaa pötkö paloiksi.

6. Paista 175-asteisessa uunissa n. 8 minuuttia.