
Makeat pullat ja muffinsit
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Sunnuntaiaamun kaurapuuro voisi näyttää vaikka tältä.
Ainesosat
1 | banaani |
3 rkl | rypsiöljyä |
3 rkl | siirappia |
4 dl | gluteenittomia kaurajauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
ripaus | suolaa |
Täyte: | |
1-2 rkl | rypsiöljyä |
0,5 rkl | kanelia (voi jättää myös pois) |
1-2 rkl | sokeria |
Linkitetyt ruoka-aineet:
banaani, siirappi, ruokasuola, kaneli, ruokosokeri, rypsiöljy, gluteeniton kaura, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, maissitärkkelys
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
10
kpl
1. Soseuta banaani haarukalla.
2. Lisää joukkoon öljy ja siirappi.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää banaaniseoksen joukkoon.
4. Levitä pöydälle hiukan jo käyttämiäsi jauhoja. Taputtele tai kaulitse taikina tasaiseksi levyksi.
5. Levitä taikinalevyn päälle öljyä ja mausteita. Kääri rullalle ja leikkaa pötkö paloiksi.
6. Paista 175-asteisessa uunissa n. 8 minuuttia.