Kaurakaakaokiisseli resepti

Kaurakaakaokiisseli
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Kaakaojuomasta saa helposti herkullisen jälkiruuan. Tässä reseptissä käytetään gluteenitonta kaurakaakaojauhetta. Voit koristella kiisselin ruokavalioon sopivalla suklaarouheella tai tuoreilla vadelmilla. Kiisseli on parhaimmillaan lämpimänä tarjoiltuna.

Ainesosat

5 dl gluteenitonta kaurajuomaa
4 rkl gluteenitonta kaurakaakaojauhetta
2 rkl perunajauhoa
Linkitetyt ruoka-aineet: vesi, gluteeniton kaura, rapsiöljy, E340, E418, ruokasuola, E101, ruokosokeri, kaakaojauhe, E322/auringonkukkalesitiini, E322/rapsilesitiini, luontainen määrittelemätön aromiuute, perunatärkkelys(jauho)

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
2
kpl

1. Sekoita kaikki ainekset huolellisesti kattilassa.

2. Kuumenna seosta koko ajan pohjia myöten rauhallisesti sekoitellen. Kun seoksen pintaan tulevat ensimmäiset kuplat, siirrä kattila pois kuumalta levyltä.

3. Jaa kiisseli tarjoilukulhoihin. Tarjoa lämpimänä.