
Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Kaakaojuomasta saa helposti herkullisen jälkiruuan. Tässä reseptissä käytetään gluteenitonta kaurakaakaojauhetta. Voit koristella kiisselin ruokavalioon sopivalla suklaarouheella tai tuoreilla vadelmilla. Kiisseli on parhaimmillaan lämpimänä tarjoiltuna.
Ainesosat
5 dl | gluteenitonta kaurajuomaa |
4 rkl | gluteenitonta kaurakaakaojauhetta |
2 rkl | perunajauhoa |
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, gluteeniton kaura, rapsiöljy, E340, E418, ruokasuola, E101, ruokosokeri, kaakaojauhe, E322/auringonkukkalesitiini, E322/rapsilesitiini, luontainen määrittelemätön aromiuute, perunatärkkelys(jauho)
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
2
kpl
1. Sekoita kaikki ainekset huolellisesti kattilassa.
2. Kuumenna seosta koko ajan pohjia myöten rauhallisesti sekoitellen. Kun seoksen pintaan tulevat ensimmäiset kuplat, siirrä kattila pois kuumalta levyltä.
3. Jaa kiisseli tarjoilukulhoihin. Tarjoa lämpimänä.