Kasvislisäke resepti

Kasvislisäke
Kasvisruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Ruokavalioon sopivista tuoreista kasviksista on helppo tehdä terveellistä ruokaa. Vähän ruokaöljyä pannulle ja joukkoon erivärisiä kasviksia kypsymään. Mausta ruokavalion ja mieltymysten mukaan esimerkiksi yrteillä, pippureilla tai chilillä.

Ainesosat

200 g kukkakaalia
200 g ruusukaalia
1 sipuli
1 keltainen paprika
2-3 rkl öljyä
Linkitetyt ruoka-aineet: kukkakaali, ruusukaali/brysselinkaali, sipuli, paprika (vihannes), rypsiöljy

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
6
kpl

1. Huuhtele ja pilko kasvikset.

2. Kuumenna öljy paistinpannulla. Kumoa kasvikset paistumaan.

3. Paista hetki kovalla lämmöllä ja pienennä sitten lämpöä.

Mausta tarvittaessa. Paistopinta antaa jo itsessään hyvää makua lisäkkeeseen.

Reseptiin liittyviä tuotteita