
Kasvisruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Ruokavalioon sopivista tuoreista kasviksista on helppo tehdä terveellistä ruokaa. Vähän ruokaöljyä pannulle ja joukkoon erivärisiä kasviksia kypsymään. Mausta ruokavalion ja mieltymysten mukaan esimerkiksi yrteillä, pippureilla tai chilillä.
Ainesosat
200 g | kukkakaalia |
200 g | ruusukaalia |
1 | sipuli |
1 | keltainen paprika |
2-3 rkl | öljyä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
kukkakaali, ruusukaali/brysselinkaali, sipuli, paprika (vihannes), rypsiöljy
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
6
kpl
1. Huuhtele ja pilko kasvikset.
2. Kuumenna öljy paistinpannulla. Kumoa kasvikset paistumaan.
3. Paista hetki kovalla lämmöllä ja pienennä sitten lämpöä.
Mausta tarvittaessa. Paistopinta antaa jo itsessään hyvää makua lisäkkeeseen.