
Jälkiruuat
Suolaiset ja makeat naposteltavat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät
Omaan ruokavalioon sopiva kasvipohjainen jugurtti tai rahka on oivallinen välipalan tai jälkiruoan pohja. Lisää tarvittaessa vähän makeutta hillosta ja sekoita joukkoon tuoreita tai suomalaisia pakastemarjoja. Tässä reseptissä käytetään pakastemustikoita, jotka sulavat hetkessä "rahkan" joukkoon.
Varaa aineksia enemmän, tarjoat pienen jälkiruoan (kuvassa) sijaan ison välipalan.
Ainesosat
400 g | kasvipohjaista "jugurttia" (esim. soijasta) |
1 rkl | hilloa (esim. vadelmasta) |
1 dl | pakastemustikoita |
Linkitetyt ruoka-aineet:
vadelma, mustikka, vesi, soijapapu, ruokosokeri, E440, E333, E331, E330, luontainen määrittelemätön aromiuute, merisuola, E306, E304, hapate
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Sekoita kasvipohjainen "jugurtti" tai "rahka" ja hillo keskenään.
2. Lisää käännellen joukkoon pakastemustikat.
3. Mustikat sulavat hetkessä, joten voit tarjota tämän vaikka saman tien.