Kasvipohjainen mustikkarahka resepti

Kasvipohjainen mustikkarahka
Jälkiruuat
Suolaiset ja makeat naposteltavat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät

Omaan ruokavalioon sopiva kasvipohjainen jugurtti tai rahka on oivallinen välipalan tai jälkiruoan pohja. Lisää tarvittaessa vähän makeutta hillosta ja sekoita joukkoon tuoreita tai suomalaisia pakastemarjoja. Tässä reseptissä käytetään pakastemustikoita, jotka sulavat hetkessä "rahkan" joukkoon.

Varaa aineksia enemmän, tarjoat pienen jälkiruoan (kuvassa) sijaan ison välipalan.

Ainesosat

400 g kasvipohjaista "jugurttia" (esim. soijasta)
1 rkl hilloa (esim. vadelmasta)
1 dl pakastemustikoita
Linkitetyt ruoka-aineet: vadelma, mustikka, vesi, soijapapu, ruokosokeri, E440, E333, E331, E330, luontainen määrittelemätön aromiuute, merisuola, E306, E304, hapate

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Sekoita kasvipohjainen "jugurtti" tai "rahka" ja hillo keskenään.

2. Lisää käännellen joukkoon pakastemustikat.

3. Mustikat sulavat hetkessä, joten voit tarjota tämän vaikka saman tien.

Reseptiin liittyviä tuotteita