
Liha- ja kanaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Nugetit saavat paneroinnista rapean paistopinnan. Säilykekikherneen liemi eli aquafaba korvaa kananmunaa paneroinnissa. Tarjoile nugetit esimerkiksi salaatin, ranskanperunoiden tai ruokavalioon sopivan dippikastikkeen kera.
Ainesosat
400 g | maustamattomia kanafileitä |
4 rkl | säilykekikherneen lientä |
1 dl | gluteenittomia korppujauhoja |
0,5 tl | suolaa |
Paistamiseen: | |
0,25 dl | rypsiöljyä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
kana, ruokasuola, kikherne, vesi, merisuola, peruna (juures), E471, rypsiöljy, E450, E300, E330, E331
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Paloittele kanafileet suupalan kokoisiksi paloiksi.
2. Valuta kikherneiden liemi. Mittaa 4 rkl lientä syvään kulhoon.
3. Sekoita toisessa kulhossa korppujauhot ja suola.
4. Upota kanapala ensin kikherneliemeen. Pyörittele sitten korppujauhoseoksessa. Nosta lautaselle odottamaan paistamista.
5. Kuumenna öljy pannulla. Paista nugetit kahdessa erässä kullankeltaisiksi n. 4 minuuttia/puoli.