Kana-kasvisnuudeli resepti

Kana-kasvisnuudeli
Liha- ja kanaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Helppo ja nopea ateria valmistuu muutamasta raaka-aineesta. Kanan tilalla voit käyttää myös jauhelihaa, ja kesäkurpitsakuutiot voit vaihtaa porkkanaraasteeseen.

Ainesosat

1 kesäkurpitsa
0,5 rkl rypsiöljyä
600 g maustamattomia kanasuikaleita
1 tl suolaa
1 tl kuivattua basilikaa
3 levyä (n. 130 g) riisinuudeleita
  vettä nuudelien valmistukseen
1 tl suolaa keitinveteen
Tarjoiluun: tuoretta basilikaa
Linkitetyt ruoka-aineet: kesäkurpitsa, kana, ruokasuola, basilika, riisi (vilja), vesi, rypsiöljy

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Pese ja kuutioi kesäkurpitsa.

2. Kuumenna pannulla öljyä. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja paista 5 minuuttia. Siirrä kasvikset pannulta sivuun odottamaan.

3. Lisää pannulle hieman öljyä. Paista kanasuikaleet kypsiksi. Mausta suolalla ja basilikalla.

4. Siirrä nuudelilevyt kulhoon. Kaada päälle kiehuvaa vettä, kunnes levyt peittyvät. Lisää veteen 1 tl suolaa ja sekoita. Anna nuudelien tekeytyä 3 minuuttia tai pakkauksen ilmoittama aika. Valuta vesi pois.

5. Yhdistä nuudelit, kesäkurpitsa ja kana. Tarjoile halutessasi tuoreen basilikan kanssa.

Reseptiin liittyviä tuotteita