
Liha- ja kanaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Ruokavalioon sopiva pasta ja kalkkuna toimivat hyvänä pohjana uuniruualle. Täydennä laatikkoruokaa mieluisilla vihanneksilla tai nauti tuoresalaatin kera.
Ainesosat
200 g | gluteenitonta makaronia |
1 | sipuli |
150 g | kalkkunaleikkelettä |
0,5 tl | suolaa |
200 g | laktoositonta tuorejuustoa |
5,5 dl | vettä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
sipuli, ruokasuola, maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, vesi, maissijauho, riisijauho, E471, kalkkuna, E450, E451, E316, polydekstroosi, E250
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko pitkäkestoinen (yli 1h)
Annokset:
4
kpl
1. Esikeitä makaroneja reilut 5 minuuttia. Pilko samaan aikaan sipuli ja kalkkunafile.
2. Kaada puolet makaroneista vuokaan. Lisää päälle sipuli- ja kalkkunakuutiot sekä hiukan suolaa.
3. Levitä päälle loput makaronit.
4. Valmista kastike. Sulata tuorejuusto kuumaan veteen. Kaada kastike vuokaan niin, että makaronit peittyvät.
5. Paista 200-asteisessa uunissa n. 45 minuuttia.