Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tämä kakkukuorrute levittyy tasaisesti kakun pinnalle. Kuorrute jähmettyy jo huoneenlämmössä, mutta kuorruttamisessa ei tarvitse silti kiirehtiä. Säilytä valmista kakkua jääkaapissa, mutta nosta se pöytään 15-30 minuuttia ennen tarjoilua, jotta kuorrute leikkautuu kauniisti.
Kuorrutetta on käytetty esimerkiksi tässä suklaatäytekakussa: www.erimenu.fi/resepti/suklaataytekakku
Ainesosat
90 g | kookosrasvaa |
1,75 dl | tomusokeria |
0,75 dl | tummaa kaakaojauhetta |
Linkitetyt ruoka-aineet:
kookosöljy, ruokosokeri, kaakaojauhe, kaakaovoi
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
10
kpl
1. Sulata rasva. Anna jäähtyä hetki.
2. Yhdistä tomusokeri ja kaakaojauhe erillisessä kulhossa. Sekoita rasvan joukkoon.
3. Valuta kuorrute lusikalla kakun päälle. Kuorrutteen voi antaa valua kakun reunoille ja levittää lusikan kuperalla puolella tai veitsellä tasaiseksi. Siisti lopuksi tarjoilulautanen kostealla talouspaperilla.