Suolaiset välipalat
Suolaiset ja makeat naposteltavat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Rouskuvia juustotankoja voi popsia sellaisenaan tai dippailla omaan ruokavalioon sopivaan kastikkeeseen. Kokeile myös pilkkoa juustotankoja salaatin päälle krutonkien tapaan. Taikinaan voi lisätä halutessaan kuivattuja yrttejä tai chilijauhetta.
Ainesosat
2,5 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
0,5 tl | leivinjauhetta |
2 dl | maidotonta "juusto"raastetta |
75 g | maidotonta margariinia |
2 rkl | vettä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), ruokosokeri, E412, E464, E401, E440, E101, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, kookosöljy, härkäpapu, merisuola, luontainen määrittelemätön aromiuute, E200, E160a, rypsiöljy, palmuöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
25
kpl
1. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja ”juusto”raaste.
2. Nypi pehmeä rasva joukkoon ja lisää neste. Sekoita tasaiseksi. Jaa kahteen osaan.
3. Muotoile taikinasta pyöreitä palloja ja pyörittele ne pöytää vasten tangoiksi. Halutessasi voit ripotella vielä "juusto"raastetta päälle.
4. Paista 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.