Suolaiset piirakat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Juustoinen piirakka maistuu esimerkiksi kylmänä talvipäivänä. Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.
Ohje: Semper
Ainesosat
Pohja: | |
100 g | maidotonta margariinia |
3 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
1 | kananmuna |
Täyte: | |
400 g | laktoositonta juustoraastetta |
3 | kananmunaa |
1 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
0,5 tl | suolaa |
0,5 tl | mustapippuria |
Linkitetyt ruoka-aineet:
kananmuna, maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, ruokasuola, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), rypsiöljy, vesi, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, keinotekoinen aromi, E160a, maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), ruokosokeri, E412, E464, E401, E440, E101, mustapippuri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
8
kpl
1. Valmista pohja. Nypi rasva jauhoseoksen joukkoon. Lisää muna ja sekoita tasaiseksi.
2. Painele taikina piirakkavuoan (halkaisija 28 cm) pohjalle ja reunoille.
3. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Kaada seos piirakkapohjalle.
4. Paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Laske lämpötila 175-asteeseen ja jatka paistamista vielä 30 minuuttia. Tarjoile hieman jäähtyneenä.