Suolaiset piirakat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Valmista täyteläinen juusto-piirakkapohja ja täytä piirakka lempitäytteilläsi. Pohjaa on käytetty esimerkiksi Erimenun tomaatti-vuohenjuustopaistoksessa: www.erimenu.fi/resepti/tomaatti-vuohenjuustopaistos
Ainesosat
2,5 dl | gluteenitonta karkeaa jauhoseosta |
1 tl | leivinjauhetta |
1 tl | timjamia |
0,25 tl | suolaa |
1 dl | laktoositonta ruokakermaa |
1,5 dl | laktoositonta juustoraastetta |
0,5 dl | öljyä |
1 | kananmuna |
Linkitetyt ruoka-aineet:
timjami, ruokasuola, maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, kananmuna, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), sokerijuurikaskuitu, ruokosokeri, E412, E464, E401, E440, E101, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, rypsiöljy
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
6
kpl
1. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja mausteet.
2. Lisää jauhoseokseen neste, juustoraaste, öljy ja kananmuna. Sekoita tasaiseksi.
3. Painele taikina leivinpaperin päälle pyöreään kakku- tai piirakkavuokaa (halkaisija 21 cm).
4. Lisää haluamasi täytteet.
5. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.