Keitot
Liha- ja kanaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Keitto valmistuu nopeasti käyttämällä pakastejuureksia. Voit myös valita itsellesi mieleisiä tuoreita juureksia. Varaa silloin aikaa kasvisten pilkkomiseen.
Ainesosat
400 g | jauhelihaa |
200 g | kuutioitua sipulia (pakaste) |
1 l | vettä |
200 g | keittojuureksia (pakaste) |
70 g | tomaattisosetta |
3,5 dl | gluteenitonta makaronia |
1 tl | suolaa |
Linkitetyt ruoka-aineet:
nauta/härkä, sipuli, vesi, porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, tomaatti, ruokasuola, riisi (vilja), maissi (vihannes), perunatärkkelys(jauho), E471
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
5
kpl
1. Ruskista jauheliha ja sipulikuutiot pannulla.
2. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää ruskistettu jauheliha-sipuliseos, keittojuurekset ja tomaattisose. Keitä n. 10-15 minuuttia.
3. Tarkista käyttämäsi pastan keittoaika. Keitä keittojuurekset tarvittavan kypsiksi ennen makaronien lisäämistä. Lisää lopuksi suola.