Kasvisruuat
Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Täytä omeletti vaihteeksi makeilla täytteillä. Vaihtele käyttämiäsi marjoja ruokavalion ja sesongin mukaan. Voit tarjoilla omeletin esimerkiksi ruokavalioon sopivan jäätelön kanssa.
Ainesosat
Omeletti: | |
4 | kananmunaa |
4 rkl | vettä |
0,5 tl | suolaa |
Paisto: | |
1 rkl | öljyä |
Täyte: | |
200 g | mansikoita ja punaherukoita |
0,5 dl | juoksevaa hunajaa |
Linkitetyt ruoka-aineet:
kananmuna, vesi, ruokasuola, mansikka, punaherukka, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), rypsiöljy, hunaja
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
3
kpl
1. Sekoita munat ja neste kevyesti. Lisää suola.
2. Kuumenna rasva pannulla ruskehtavaksi. Kaada munaseos pannulle ja levitä koko pohjalle pannua käännellen. Kypsennä minuutti tai kunnes pohja on kauniin ruskea.
3. Kaada marjat munakkaan toiselle reunalle ja valuta hunaja päälle. Käännä toinen puoli peitteeksi ja valuta munakas lautaselle. Valuta päälle hiukan hunajaa.