Puurot
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Valmiista myslistä voi keittää puuron. Jos haluat puurosta löysää, jätä jauhoseos pois. Tarjoile esimerkiksi kookoshiutaleiden, hedelmäpalojen tai marjojen kanssa.
Ainesosat
1 dl | gluteenitonta hedelmämysliä |
0,5 dl | gluteenitonta karkeaa jauhoseosta |
ripaus | suolaa |
2,5 dl | kylmää vettä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokasuola, vesi, maissi (vihannes), E322/auringonkukkalesitiini, viinirypäle/rusina, auringonkukkaöljy, taateli, riisijauho, auringonkukka/siemenet, kookos, maissitärkkelys, perunatärkkelys(jauho), sokerijuurikaskuitu, ruokosokeri, E412, E464, E401, E440, E101
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
1
kpl
1. Mittaa kaikki ainekset kattilaan. Sekoita vispilällä tasaiseksi.
2. Kiehauta puuro koko ajan kauhalla hämmentäen. Sammuta levy ja anna puuron tekeytyä kannen alla pari minuuttia.