Dippikasvikset purkissa resepti

Dippikasvikset purkissa
Suolaiset ja makeat naposteltavat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät

Dippi ja kasvistikut kulkevat näppärästi yhdessä purkissa. Ota purkki mukaan vaikka piknikille. Voit kokeilla dipattavaksi myös kesäkurpitsa- ja palsternakkatikkuja.

Ainesosat

Dippi:  
2 dl maidotonta paksua "jugurttia" (esim. soijasta)
0,25 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
0,5 tl timjamia
1 tl oreganoa
1 tl paprikajauhetta
Lisäksi:  
2 porkkanaa
3 varsisellerin vartta
1 kurkku
1 paprika
Linkitetyt ruoka-aineet: ruokasuola, timjami, oregano, paprikajauhe, porkkana, selleri, kurkku, paprika (vihannes), vesi, soijapapu, ruokosokeri, E440, E333, E331, E330, luontainen määrittelemätön aromiuute, merisuola, E306, E304, hapate, mustapippuri

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
6
kpl

1. Sekoita dippiainekset purkissa.

2. Pese ja kuori porkkana. Pese selleri, kurkku ja paprika. Leikkaa kasvikset tikuiksi.

3. Töki kasvistikut purkkiin niin, että ne osittain uppoavat dippiin. Säilytä pystyasennossa.